Vort primære fokus har alle årene været at sikre klienten en juridisk rådgivning og ydelse på et fagligt højt niveau. Vi tager af samme grund ikke sager ind som ikke er inden for vore specialeområder.

Vi løser løbende store som mindre juridiske problemer for vore klienter, og det afgørende for os er, at klienten opnår en følelse og en erkendelse af at være i god hænder.

Vi har også stor fokus på, at visse sager, særligt inden for erstatningsretten, ofte indebærer en sagsbehandling der strækker sig over lang tid, og ikke sjældent flere år. Vi bestræber os på at nedbringe sagsbehandlingstiden og løbende informere klienten om forløbet i sagen.

Vi lever af at klienter opnår et godt resultat, men også at kunden har følt sig tryg gennem hele forløbet. Her er uddrag af kommentarer fra klienter:​

Jeg har været rigtig glad for Jeres håndtering af min sag. Min fagforening mente jo ikke, at der var en sag, hvorfor de ikke ville hjælpe mig til erstatning i forbindelse med min arbejdsskade. Efter at I har haft sagen, er ansvaret nu placeret hos arbejdsgiver og der er udbetalt erstatning til mig. Dette havde jeg ikke troet muligt. Jeg har været meget tilfreds med hele forløbet, hvor jeg løbende har været orienteret og følt mig i trygge hænder. Jeg kan kun anbefale Jeres praksis til andre.

Med venlig hilsen

Christoph Bromberg​


Efter uberettiget at være blevet fyret, var jeg meget i tvivl om hvilke rettigheder jeg havde. Jeg skrev en mail til Martin Haug og fik et udføreligt og uforpligtende svar. Jeg kan kun anbefale Martin Haug, som jeg havde et godt samarbejde med og fik altid hurtig og præcis svar uanset, hvad jeg kunne finde på at spørge om.

Mette Stadsvold​​


Hej Martin,​

Mange tak for en rigtig god sagsbehandling og godt samarbejde, jeg har været tryg i hele sagsforløbet og er blevet godt orienteret hele vejen igennem, kan derfor kun anbefale andre med arbejdsskader til at få Martin Haug som sagsbehandler

Venlig Hilsen Harry Steffensen​​​